Publisert 7. des. 2010 11:25

Direktør Geir O. Kløver fra Frammuseet holdt foredrag om polarheltenes dagbøker ved Vadsø museum - Ruija kvenmuseum i november. Tilstede var DigForsk sine medarbeidere fra Vardø, som til daglig arbeider med å transkribere dagbøkene.

Publisert 31. aug. 2010 10:42

I Berlevåg sitter en gjeng og registrerer bilder fra arkeologiske undersøkelser for Universitetet i Oslo. Bildene tilhører fotoarkivet til universitetets kulturhistoriske museum, og det er DigForsk i Berlevåg som har fått jobben med å gjøre disse bildene digitalt tilgjengelig.

Publisert 9. mars 2010 16:30

DigForsk søker ledere til våre avdelinger i Berlevåg og Karasjok. Det er i utgangspunktet snakk om to 100 % stillinger, men det kan være aktuelt å ansette en leder i lavere stillingsprosent dersom det er ønskelig fra søkers side. Gjør i så fall oppmerksom på det i søknaden.

Publisert 16. feb. 2010 11:44

DigForsk sine registreringssentraler i Tana og Båtsfjord startet forrige uke med å registrere fotografier fra fotosamlingen til Kulturhistorisk museum ved Universitetet i Oslo.

Publisert 16. feb. 2010 11:23

Tirsdag 16. februar ble det arrangert åpen dag ved DigForsk sin digitaliseringssentral i Bø i Vesterålen. Bedriften ble presentert med stand og digitale medier, og det var anledning for de fremmøtte å få et spennende innblikk i arbeidet på DigForsk.